Gigi Becali taie în carne vie după înfrângerea cu Oțelul. Ce jucători dă afară, anunțul clar al latifundiarului

de: Beatrice Dumitru
04 12. 2023

FCSB a pierdut meciul cu Oțelul de pe teren propriu, scor 0-2, iar Gigi Becali a luat foc. Patronul roș-albaștrilor  a anunțat ce decizie a luat în ceea ce îl privește pe unul dintre jucători, care a fost titular în partida cu gălățenii.

Lista neagră a lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost un car de nervi după ce FCSB a pierdut cu Oțelul și a ratat șansa de a se distanța în clasament, în fața rivalei CFR. Vicecampioana a încasat două goluri pe Arena Națională, iar patronul roș-albaștrilor a anunțat plecări în această iarnă.

După a doua înfrângere a FCSB-ului de pe teren proriu din acest sezon, Gigi Becali nu a ezitat să numească jucătorii care vor pleca în această iarnă. Primul vizat este golgheterul din sezonul trecut, Andrea Compagno. Italianul a fost titular cu Oțelul, însă nu a reușit să își ajute echipa, dar cu toate acestea a fost schimbat în minutul 90. Atacantul nu a mai înscris niciun gol în ultimele nouă partide în care a fost introdus pe teren.

Andrea Compagno a fost glgheterul FCSB-ului sezonul trecut.

„Eu nici nu vreau goluri de la Compagno. Eu vreau să țină de minge măcar 10 secunde-15 secunde. Vreau să nu dau mingea la adversari, atât vreau. Și mai vreau ceva. Când e fault, nu mai dă fault arbitrul, că te vede că toată ziua te arunci.

Nu e problemă, mai sunt trei meciuri și n-o să-l mai vedeți pe Compagno. Aduc atacant. O să-l vedeți. Am zis că 100%. Eu când zic ceva, nu fac? Văd, fac, dreg„, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Ce fotbalist mai pleacă de la FCSB

Un alt fotbalist aflat pe lista neagră a lui Gigi Becali este Dorin Rotariu, care nu a impresionat în tricoul roș-albastru. Acesta a venit la FCSB liber de contract, iar latifundiarul din Pipera l-a umplut de bani. I-a dat un salariu de 20.000 de euro pe lună și este în topul celor mai bine plătiți jucători din echipă.

”Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile. Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis. Închis și Compagno”, a continuat Gigi Becali.

Citește și: Șefii lui Dinamo, atac dur la Dorin Rotariu după transferul la FCSB: ”Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”

Dorin Rotariu a fost crescut de Poli Timișoara, club de unde a fost cumpărat de Dinamo cu 1,1 milioane de euro, pentru care a jucat în perioada 2013 – 2017. În acest an a fost vândut la echipa belgiană Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. În străinătate a mai jucat la Astana, Atromitos și Ludogorets.

Ce ordin a dat Gigi Becali antrenorilor

Gigi Becali a mai dezvăluit că le-a dat ordin antrenorilor să facă din nou antrenamente de o oră și 45 de minute, cum se întâmpla la începutul acestui sezon.

”S-a trecut de la o oră și 45 de minute la o oră și un sfert de antrenament. Păi, o oră și un sfert nu merge, nu rămâne în capul tău reptiția asta. Ei au 20-30 de mii de euro pe lună, cum să lase telefonul? ‘Eu sunt barosan, cum să nu am telefon’. Am dat ordin să se facă o oră și 45 de minute antrenamentele”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și: Cine este fotbalistul lui Gigi Becali care ar putea avea soarta lui Irinel Columbeanu. „El crede că e Făt Frumos”

FCSB este pe primul loc îb Superliga, cu 37 de puncte, la cinci lungimi de CFR, echipă cu care va juca duminică, 10 decembrie.